Orranäs Gårdsost fick en bronsmedalj vid Ostfestivalen i Stockholm 2017
En stenkällarlagrad pressad getost med vild blomstrande yta som lagras på ohyvlade granplankor i upp till ett år.
Osten utvecklas med lagringen och blir mycket smakrik, passar utmärkt till ett fylligt vitt vin från Alsace
En pressad hårdost som tillverkas av dagsfärsk ekologisk komjölk och getmjölk. Osten lagras i stenkällare på ohyvlade granplankor i upp till ett år.
Osten utvecklas med lagringen och får fin balans i smak av ko och get. En härlig smakrik ost till buffén, eller på ostbrickan.
Olsäng är döpt efter byn där de ekologiska korna finns.
Osten görs på pastöriserad, färsk komjölk, lagras därefter i vår stenkällare i minst 4 mån. Under lagringen utvecklas en vild blomstrande naturlig yta som ger osten sin speciella karaktär och rustika utseende. Litet smörig, nötig, lätt syrlig smak
Lagras i 4- 12 månader eller ännu längre.